آموزش راه اندازی کسب و کار از نوع کار در منزل قسمت دوم

راه اندازی مشاغل خانگی قسمت دوم

همانطورکه در قسمت اول مقاله مشاهده نمودید رشته شغلی صنایع دسته در مشاغل خانگی بسیار گسترده و فرار است و همچنین هرکدام بطور جداگانه یک هنر محسوب می شوند، شما با یادگیری هر موردی از این عناوین در ضمن اینکه یک شغل پردرآمد و زودبازده خواهید داشت، به عنوان یک هنرمند هم محسوب خواهید شد و به رشد و اعتلای هرچه بیشتر هنرهای اصیل کشور عزیزمان کمک خواهید کرد.
از طرفی شما می توانید حتی چند عنوان شغلی را بطور همزمان کار کنید، البته باید یادآور شویم که طبق قانون های مصوب سازمان حمایت از مشاغل خانگی، یک شاغل کار در خانه چنانچه بخواهد چند کار را با هم و در کنار یکدیگر انجام دهد، نباید بیشتر از چهل و چهار ساعت در هفته، بصورت مستمر و مداوم باشد. بخش بعدی که می توان آن را به عنوان مشاغل خانگی دانست، مشاغل خانگی خدماتی است که شامل فعالیت های فرهنگی و هنری می شود. این شغل از قسمت هایی مانند: نقاشی، خطاطی، ویراستاری، تصویرگری کتاب کودک، نویسندگی داستان، شعر، مقاله های آموزشی و علمی، برجسته نویسی به وسیله رنگ و خمیر تشکیل شده است.
همانطورکه همگان می دانیم امروزه با وجود اینترنت و استفاده مداوم و گسترده آن و فعالیت هایی را که به فناوری اطلاعات(IT) مربوط می شود، می توان به عنوان یکی از مشاغل خانگی پردرآمد دانست، که البته این عنوان شغلی هم به بخش های متفاوت و متعددی تقسیم می شود، ازجمله: برنامه نویسی، طراح صفحات وب، طراح سایت، ادمین تلگرام، ادمین اینستاگرام، طراح لباس و کفش، آموزش های مجازی، تایپ و ترجمه، تجارت الکترونیک و تبلیغات و فروش کالای مختلف عرضه شده در اینترنت، تهیه و تولید نرم افزارهای کامپیوتری، طراحی کتاب های صوتی و تصویری، فروش کتابهای فرهنگی، تولید محصولات چند رسانه ای، طراحی دکوراسیون، خدمات حسابداری، ساخت و تولید انیمیشن.
نوبت به مشاغل خانگی می رسد که نیاز به مکان بزرگتر و امکانات بیشتری دارند و در بخش مشاغل تولیدی که مربوط به کشاورزی و دامپروری و شیلات هستند قرار می گیرند.
بر اساس آمارهای گرفته شده بسیاری از افراد که کمی از محیط مرکزی شهر دور هستند، اقدام به دریافت وام مربوط کرده و شروع به فعالیت در این زمینه نموده اند. فعالیت هایی که زیرمجموعه خدمات کشاورزی هستند عبارتند از: بسته بندی و پاک کردن دانه های روغنی، تهیه و بسته بندی و پاک کردن سبزیجات مختلف و فراورده های آن، بسته بندی و درجه بندی محصولات مختلف زراعی و کشاورزی، خشک کردن و چیپسی کردن میوه جات و بسیته بندی آنها، بلغور سازی، بسته بندی انواع گیاهان دارویی، فرآوری محصولات زعفرانی.
شاخه دیگری از کارهای مربوط به کشاورزی، پرورش حشرات و پرندگان می باشد و به قسمت های مختلفی چون: پرورش غاز، پرورش کبک، پرورش بلدرچین، پرورش بوقلمون گوشتی، پرورش اردک گوشتی، پرورش کرم ابریشم، پرورش برخی سوسک ها و مورچه ها و سرانجام جوجه کشی تقسیم شده است. خدمات دامپروری نیز مربوط به تهیه شیر و تولید انواع لبنیات و تهیه عسل و تولید فراورده‌های عسلی می باشند.
عنوان بعدی شیلات است که از پرورش انواع ماهی های خوراکی و تزیینی و آکواریومی تشکیل شده است.
در نهایت بخش خوشمزه مواد غذایی که زیرمجموعه بزرگی از خدمات تولیدی کشاورزی، دامپروری و شیلات را بخود اختصاص داده است. این مجموعه به بخش هایی مختلفی از جمله: ماست بندی، پخت انواع نان ها، تهیه مرباجات، تهیه انواع ترشی و شورها، تهیه انواع لواشک ها، تهیه و تولید انواع رشته های خوراکی چون رشته آش، رشته پلوییو رشته سوپ، تولید انواع رب، تولید و تهیه گلاب و دیگر عرقی جات گیاهی.
البته فعالیت هایی نیز وجود دارند که مربوط به تولید اولیه موادغذایی هستند، همانند: بسته بندی تخم انواع گل ها و سبزیجات، بسته‌بندی انواع تخم های خوراکی مثل تخم مرغ بومی وتخم بلدرچین، تولید کودهای فسیلی، تولید کودهای ارگانیک، تاکسی درمی پرندگان و حیوانات برای تزیینات.

آموزش راه اندازی کسب و کار از نوع کار در منزل قسمت دوم
آموزش راه اندازی کسب و کار از نوع کار در منزل قسمت دوم

در انتهای تقسیم بندی های مشاغل خانگی به مشاغل تولیدی می رسیم که با عنوان کاری فعالیت های صنعت معرفی می شود. این عنوان به بخش های دوخت و دوزها و صنایع غذایی که مستقیما با صنعت کشور درمرتبط می شود، تقسیم شده است. در قسمت موادغذایی در صنعت می توان از شیرینی پزی، نبات پزی، شکلات سازی نام برد.
عناوین شغلی زیادی نیز زیر مجموعه دوخت و دوزها، در قسمت مشاغل خانگی تولیدی صنعت قرار دارند که عبارتند از: طراحی و دوخت انواع لباس‌ها، پرده دوزی، بچگانه دوزی، نازک دوزی زنانه، مردانه دوزی، نازک دوزی و ضخیم دوزی مردانه، طراحی و خیاطی لباس عروس، ملحفه دوزی، بافندگی، بافت های ترکیبی، تولیدات روتختی و رومیزی، راسته‌دوزی.
برخی دیگر از کارهای مربوط به صنعت نیز وجود دارند، همچون: توپ دوزی پارچه ای، توپ دوزی چرمی، کوبلن دوزی، طناب بافی، تابلوسازی های تزیینی، مهرسازی، قاب سازی، مکرومه بافی، کیف دوزی، جلد سازی، ساخت گل و میوه با خمیر چینی، ساخت جعبه و باکس های فانتزی و هدیه، گلسازی، مونتاژعروسک و اسباب بازی.
همانطور که خواندسد و متوجه شدید با داشتن و ایجاد چند ویژگی همانند: پشتکار و دقت، یادگیری و آموزش در زمینه ای که مد نظر شماست، کسب تجربه و تخصص، اخذ مجوز وبوجود آوردن امکانات مورد نیاز، شما می توانید به راحتی درآمد مکفی و قابل ملاحظه ای بدست آورید.

Leave a Comment