یادتان هست در سالهایی گذشته مادرها و مادربزرگهایمان وقتی قند خانه تمام می شد. کله قند های بزرگ خریداری می کردند و درگوشه ای از ایوان یا حیاط منزل پارچه بزرگ پهن میشد و بساط قند شکستن به راه می افتاد. کلی از تکه ها به این طرف و آن طرف میپرید و بچه ها تکه ها را در دهانشان مزمزه می کردند و دبه ها پر میشد از حبه های قند یکدست و خاک قند های مانده ته ظرف قند شکن، برای پختن شیرینی های عید جابجا می شدند.
اما امروزه بنا بر دلایلی چون: ایجاد سروصدا، پرمشغله بودن پدرها و مادرها و… قندهای مصرفی از فروشگاه ها به صورت خرد شده و بسته بندی شده تهیه و وارد قندانهای خانه ها می گردد.
یکی از کارهایی که می توان در خانه به عنوان شغل دوم و درآمدزا انجام داد، همین خرد کردن و بسته بندی قند است. یک کار شیرین که نیاز به سطح سواد و مدرک خاصی ندارد. همچنین نیاز نیست که آموزش هایی خاصی ببینید. اما حتما باید قبل از شروع کار با کارشناسان و با تجربه ها مشورت شود.
شما می توانید با قندشکن های دستی و معمولی کارتان را آغاز کنید. اما این راه هم زمان زیادی مصرف می شود و هم به صرفه نیست. دستگاه های کوچک و بزرگی برای اینکار ساخته شده اند که میتوان آنها را خریداری کرد، بزرگترین دستگاه خانگی برای خردکردن قند تنها دو و نیم متر از فضای خانه را اشغال میکند. این دستگاه را می توان با حول و حوش پنج میلیون تومان خریداری کرد، بنابراین به سرمایه زیادی نیاز ندارد، البته این مبلغ را می توانید از مؤسسات قرض الحسنه و بسیج سازندگی به عنوان وام دریافت نمایید و به صورت اقساطی پرداخت نمایید.
آموزش کسب درآمد در منزل با خرد کردن و بسته بندی قند
در هرکاری بهتر است شما برای خرید و تهیه مواد اولیه از منبع اقدام کنید، چرا که این کار هم بصرفه تر و هم مطمئن تر می باشد. برخی از کارخانه ها حجم کمتر از چند تن به متقاضیان می فروشند، بنابراین اولین گام شما تماس و صحبت با کارخانه ها باشد.
در اول هر کاری شما مشکلاتی مانند: نبود مشتری، را خواهید داشت. اما با توکل بر خدا و پشتکار حتما به موفقیت خواهید رسید. بنابراین با اولین موانع جا نزنید. شما میتوانید قندهای تولیدی خود را به مغازه ها، رستورانها و فروشگاه ها، ادارات عرضه کنید. حتما به دوستان و اطرافیانتان اعلام کنید که قندهای خرد شده و بسته بندی تمیز، عرضه می کنید.
بی شک هم برای خرید مراجعه خواهند نمود و هم می تواند نوعی تبلیغ برای کارتان باشد. در این کار اوایل خودتان بازاریابی میکنید و مدتی بعد که کارتان تمیز و درست باشد، به شما سفارش می دهند.
بنابراین تمیزی کار بسیار مهم است، چرا که کار و محصول شما با سلامت انسان ها در ارتباط است. محلی که دستگاه را در آن قرار میدهید مرتب و به دور از آلودگی باشد، همچنین افرادی که با دستگاه و قندها در ارتباط هستند نیز باید اصول بهداشتی را کاملا رعایت کنند. با رعایت بهداشت اصولی، بی شک سازمانهای ذی ربط و نمایندگان وزارت بهداشت در شهر محل سکونت شما نیز مجوزهای لازم را صادر خواهند نمود.
شما به هر صورت و شیوه ای هم قند خرد کنید، ضایعاتی را به همراه دارد، که میتوانید این خاک قند باقی مانده را به فروشگاه های لوازم قنادی، قنادیها و کارگاههای شیرینی پزی بفروشید. براساس گفته های کسانی که این کار را برای کسب درآمد انجام داده اند، اگر به طور متوسط حدود پنج ساعت از وقتتان را روزانه صرف این کار کنید، ماهانه تقریبا دو تا دو و نیم میلیون تومان درآمد و سود شما است.
تایوان و چین شعار”هر خانه یک کارخانه و هر کارخانه یک خانه”را برای شروع کار در خانههایشان داشتند و همین باعث پیشرفتشان شد. در ایران با بوجود آمدن مشکلات اقتصادی خوب است این شعار را سرحوله کارمان قرار دهیم. خرد کرد و بسته بندی قند و خاک قند میتواند شروع ساخت یک کارخانه در خانه ما باشد.
درست است که برخی افراد به زیبایی بسته بندی هم توجه میکنند، اما بسیاری هم هستند که در قبال پولی که پرداخت میکنند مایلند حجم بیشتری از کالا را داشته باشد اما بسته بندی شکیلی نداشته باشد، بنابراین سطح توقع جامعه را در نظر بگیرید و این سطح سنجش بعد از مدت کوتاهی با پرسش و نظرسنجی از دوستان و اطرافیان و همسایه ها به دست می آید.
همچنین شما میتوانید دو نوع بسته بندی را با یک حجم و اندازه قند عرضه کنید، البته با دو قیمت متفاوت، که بسته بندی ساده را با قیمت حقیقی و بسته بندی شکیلتر را با قیمتی بالاتر عرضه کنید، فراموش نشود که اگر بسته بندی شکیل و کارخانه ای داشته باشید باید یک برند را ثبت کنید و به دنبال کارهای اداری آن بروید. از طرفی باید هزینه جداگانه ای برای تولید پاکتها محسوب و پرداخت نمایید. بنابراین در برنامه ریزیهای خود حتما به این نکته هم توجه کنید. این شغل زودبازده و سودآور است و چنانچه کارتان براساس اصول و قاعده باشد مطمئنا به موفقیت دست می یابید.