انتخاب شغل خانگی با کار در منزل به عنوان شغل دوم

امروزه یکی از موضوع های مورد بحث در جمع های دوستانه و خانوادگی موضوع کار در خانه است، از طرفی مشکلات اقتصادی بوجود آمده در جامعه، بسیاری از افراد را به فکر ایجاد و انجام شغلی برای خود انداخته است، ممکن است فرد مورد نظر یک شاغل باشد یا بیکار، زن باشد یا مرد، خانه دار باشد یا کارمند، تنها باشد یا همراه خانواده زندگی کند، در هر صورت برای بهتر کردن اوضاع مالی شروع به اقداماتی می کند چه بهتر که این اقدامات جامعه پسند بوده و با عرف و شرع همگون باشد.
کار در خانه اندک اندک در حال باز کردن جایگاهی برای خود، در جوامع در حال توسعه و جهان سوم می باشد و اتفاقا بسیار هم خوب است چرا که باعث پیشرفت هرچه بیشتر اقتصاد جامعه خواهد شد.
در چند سال اخیر آگهی هایی مربوط به انواع تقاضای کار در خانه را در روزنامه ها و مجله های مطرح می بینیم و این امر نشان دهنده درصد پذیرش اجتماع نسبت به این موضوع می باشد. حقیقت این است که کار در خانه با وجود دلایلی چون عدم نیاز به مدرک و تحصیلات ویژه، همچنین نخواستن رده و شرایط سنی خاص، حذف شدن بسیاری از هزینه های جانبی که در یک شغل خارج خانه وجود دارد و بسیاری از مزایای دیگر مورد استقبال حجم زیادی از مردم علی الخصوص بانوان شده است. اکثر قریب به اتفاق کار در خانه ها با یک دستگاه متصل به اینترنت و اعتماد به نفس و اراده قوی آغاز می گردد، در ادامه تمامی موارد مورد نیاز کم کم بدست می آید.
سازمان حمایت از مشاغل کار در منزل و حمایت کار و تعاون این عنوان کاری را به دسته ها و بخش های مختلفی تقسیم بندی کرده اند و قوانینی برای اجرای آن تصویب و تصمیمات جدیدی مانند اعطای وام به آنها اتخاذ کرده اند. لازم است یادآور شویم که در زمان کنونی، بسیاری از سایت ها، روزنامه‌ها، کتاب های تخصصی و مرجع های پژوهشی در باب کار در خانه مطالب متفاوت و متعددی نوشته و به اشتراک عموم گذاشته اند، بنابراین همه می توانند با مطالعه و بررسی و دریافت مشاوره خوب، در نهایت یک تصمیم درست و اصولی بگیرند.
هدف از انتخاب و اجرای کار در خانه این است که علاوه بر هزینه بسیار پایین، درآمد بسیار بالا داشته باشیم، بنابراین پیشنهاد می شود اگر که تخصصی دارید در زمینه مرتبط، اقدام به ایجاد و انجام کار در خانه کنید و چنانچه تبحری در هیچ کاری ندارید، در گام نخست به بررسی کامل عناوین مختلف بپردازید. کار در خانه را بطور مجمل و البته مفید به دو بخش می توان تقسیم کرد.

انتخاب شغل خانگی با کار در منزل به عنوان شغل دوم
انتخاب شغل خانگی با کار در منزل به عنوان شغل دوم

بخش اول شامل مشاغل خانگی ای است که نیاز به مکان کافی دارند، مثل دامپروری که شامل زنبورداری و دامداری است و یا کشاورزی که شامل تهیه و تولید و بسته بندی انواع مواد غذایی، پرورش حشره هایی که برای خوراک دام و طیور از آنها استفاده می شود، پرورش پرندگان مختلف و در نهایت شیلات و پرورش و نگهداری انواع ماهی ها می باشد. بخش دوم نیاز به فضای خاصی ندارد و بستگی به کارها و فعالیت هایی که به صنایع دستی و هنر و توان انجام کار شما با اینترنت است، دارد. البته بخش دوم از کار در خانه به هزینه کمتری برای شروع اقدامات نیازمند می باشد و بسیار زود بازده و پردرآمدتر از بخش اول بوده است.
نام برخی از عناوین کار در خانه از قسمت دوم را نام خواهیم برد. فعالیت هایی که نیاز به سطح سواد شما و همچنین داشتن یکی از انواع رایانه و اتصال آن به اینترنت دارد، همانند: تایپ، ترجمه، نویسندگی انواع متون، تولید محتوا، مدیریت کانال های تلگرامی یا صفحه های مجازی، تولید محتواها و کتب صوتی و بصری. ما در قسمت های بالا گفتیم که بخش اول کار در خانه مربوط به صنایع دستی است، در این بخش به این موضوع خواهیم پرداخت، هرچند که این بخش از کار در خانه گسترده تر از آن است که در فرصتی کوتاه بتوان آن را بیان داشت.
همینجا باید بگوییم که بخش صنایع دستی خود به زیر مجموعه های کوچکتری تقسیم می شود. کیترینگ یا آشپزخانه خانگی یکی از کار در خانه های پردرآمد است که تاحدودی همه بانوان از عهده آن برمی آیند. در صورتی که مدتی از کار بگذرد و مشتری های شما جذب شوند، مطمئن باشید که سرتان خیلی شلوغ خواهد شد و درآمد بالایی خواهید داشت. کارهای دستی، مثل ساخت انواع جعبه های کادو، نمد دوزی، عروسک سازی، شمع‌سازی، خیاطی، بافندگی، گلسازی و گلدوزی، کار با چرم، سفال سازی و نقاشی روی آن، آبگینه و ویترای و باتیک، خطاطی، بسته بندی حبوبات و ادویه جات.
شما با انجام اینگونه کارها علاوه بر کسب درآمد برای خود، به اقتصاد و ماندگار کردن و نشر و پخش فرهنگ و هنر کشور ایران کمک خواهیدکرد. پس اکنون به برنامه ریزی برای انجام یک کار در خانه بپردازید، در این صورت شما هم هنری را خواهید آموخت و هم کسب و کاری را برای خود رقم خواهید زد و دیگر وقتی برای برخی از افکار مزاحم و پوچ که گهگاه به سراغ انسان می آید ندارید، بی شک پشیمان نخواهید شد.

Leave a Comment