با یک نگاه کوچک و اجمالی و البته منطقی به زندگی آنهایی که کارگاه های کوچک خانگی دارند، می توان دریافت که هدف بلند پروازانه و والا باعث ایجاد قوت قلب در همه آنها شده است. یک بانویی ایرانی علاوه بر اینکه شغل اصلیش پرستاری بود، تصمیم گرفت میوه خشک تولید و عرضه کند، طبق گفته های ایشان، یک دستگاه میوه خشک کن خانگی خریداری و شروع به کار نمود. مدتی بعد کارگاهی در زیر زمین خانه پدری ساخت با دستگاه بزرگتر و چندین نیروی کار.(هدف اصلی ایشان اشتغال زایی بود) بنابراین همه کسانی که اهداف بالا دارند و شروع به کار در خانه کردند، مطمئنا روزی کارگاه خانگی با نیروی انسانی و ابزاری بیشتر خواهند داشت.
بارها در رسانه های ملی، از زبان مؤسسان کارخانه ها و شرکت های تولیدی بزرگ شنیده ایم که کارشان را با تعداد اندک نیرو و مکان کوچکی مانند یک اتاق یا انباری خانه شان به شکل کار در منزل آغاز کرده اند و حال به صدها نیرو و مکان های بزرگ تبدیل شده است، شاید نخست به ذهنمان برسد که حتما پشتوانه محکمی داشته اند، بله درست است آنها پشتوانه ای به نام پشتکار و تلاش دارند. لطفا در قدم اول شروع هر کاری افکار منفی را از ذهنتان به کل خارج کنید و بارها و بارها با خود تکرار کنید که من می توانم و آنگاه خودتان را در اوج کار ببینید. برنامه ریزی قوی داشته باشید و با گامهای استوار و توکل بر خداوند متعال به پیش بروید
در سال های اخیر مردم کشور تایوان برای بهتر کردن اوضاع اقتصاد جامعه، شعار”هر خانه یک کارخانه و هر کارخانه یک خانه”را سرلوحه کاری خود قرار داده و نتایج آن حاکی از عمل درست و مناسب به شعار مذکور را نشان می دهد. همانطور که قبل تر گفته شد برای تولید و تهیه هر کالا، در قدم اول باید از حجم کم شروع کرد، بطور مثال شما قصد انجام یکی از عنوان های کار در خانه مانند پاک کردن سبزی را دارید. در گام اول مقدار کمی سبزی خریداری و پاک کرده و شست و شو می دهید و خرد می کنید و در نهایت بسته بندی و عرضه می کنید.
تمام این کارها به ترتیب نیاز به برنامه ریزی اولیه، گرفتن مجوز و صبر و تحمل برای تمام کاغذبازی های اداره های مختلف، تمیزی و نظافت در کار، بسته بندی و ابتکار و خلاقیت و بازاریابی و فروش دارد، این کار با یک سبزی خردکن متوسط و خرید از میدان تره بار در حجم کم قابل اجرا است، حال فرض کنید که فروش شما در یکسال اول بسیار خوب و سودعالی نصیبتان شده و از آن مهمتر مشتریان وفادار و ثابتی دارید و طبق یک حساب سرانگشتی، فعالیتتان در حال گسترش است، در این حالت صد در صد به فکر ساخت یک کارگاه، تجهیزات بزرگتر، استخدام نیرو خواهید رسید. برای ساخت یک کارگاه خانگی می توانید از انباری، یکی از اتاق ها، پارکینگ و یا حیاط منزلتان بهره ببرید. علاوه بر کاره های ذکر شده، بسیاری از مشاغل خانگی را می توان از تولید اندک به تولید درکارگاه خانگی تبدیل کرد. مانند انواع صنایع دستی، بسته بندی حبوبات و تنقلات و تولیدات مشابه این ها. البته مشاغل خانگی که از ابتدا نیاز به تجهیزات بیشتر و کارگاه های تولیدی دارد دیگر نمی توان به آنها کارگاه خانگی گفت چرا که در محیط خانه اجرا نمی شوند، همانند: کارگاه های جوجه کشی، پرورش آبزیان، پرورش و نگهداری پرندگان و حشرات، دامداری و زنبورداری و بسیاری از فعالیت های کشاورزی، مانند پرورش و تکثیر گل ها و گیاهان و سبزیجات ارگانیک.
برای ایجاد کارگاه خانگی، هزینه های جاری را در نظر بگیرید، البته به تبع بزرگ شدن تمامی فعالیت، هزینه ها نیز افزایش می یابد و حتما برای آنها برنامه ریزی کنید. اکنون که گستره کاری شما بزرگتر شده باید تبلیغات بهتر و تاثیرگذارتری داشته باشید. اگر درست و کارآمد پیش بروید به طور حتم هزینه های خرج شده، بصورت درآمد به شما بازگردانده خواهد شد. بازاریابی و تبلیغات نیز بسیار حیاتی است، چه زمانی که شما کار در خانه را آغاز کرده اید و چه هنگامی که کار و فعالیت شما گسترده تر شده و کارگاه خانگی را تشکیل داده اید.
نکته بسیار مهم و قابل توجه این که: علاوه بر بانک ها و مؤسسات مالی برای پرداخت وام به صاحبان مشاغل خانگی و مؤسسان کارگاه های خانگی، بسیج سازندگی، وزارت کار و تعاون، سازمان حمایت از عناوین شغلی کار در منزل نیز اقداماتی را مبنی بر حمایت از آنها مبذول می دارند. کارگاه خانگی نباید در ساختمانی باشد که ساکنان دیگری نیز در باقی واحدهای آن زندگی می کنند، چرا در قانون مشاغل خانگی آمده که نباید همسایگان آزار صوتی، بصری و زیست محیطی داشته باشند، بنابراین در مواقعی که کارگاه خانگی در چنین شرایطی است باید که نیروهای آن از خانواده صاحب کارگاه باشند و در کل کارگاه خانوادگی باشد.